Rebranding SeinstraVandeLaar tot SVDL

Een nieuwe huisstijl, een nieuwe website. Na ruim 8 jaar SeinstraVandeLaar is het tijd om onze ‘look and feel’ af te stemmen op waar we als bureau staan. SVDL als duurzame speler in de adviesmarkt voor de publieke sector. Niet langer afhankelijk van de grondleggers van het bureau Arno Seinstra en Stan van de Laar, maar gedragen door een derde partner Johan Posseth, een team van circa 15 adviseurs in vaste dienst en een grote flexibele schil van ervaren adviseurs en interim-managers binnen onze partnerorganisatie GNGMKRS.

In lijn met deze ontwikkeling van het bureau verdwijnt daarom ook de naamgeving ‘SeinstraVandeLaar’ steeds meer naar de achtergrond en zal de naam ‘SVDL’ nadrukkelijk worden gevoerd. Ons nieuwe logo is afgestemd op deze beweging. Daarbij hanteren we twee contrasterende kleuren in onze nieuwe huisstijl. Dit contrast markeert dat SVDL in projecten altijd werkt in de combinatie van ervaren rotten en jonge talenten. Dat houdt ons en onze relaties scherp.

Uit de media:

Adviesbureau SeinstraVandeLaar lanceert nieuwe huisstijl en website

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal niet gepubliceerd worden.