SVDL kiest voor flexibele en moderne huisvesting

Passend bij zijn missie: bijdragen aan een zelfbewuste en wendbare publieke sector, kiest SVDL voor een nieuwe flexibele en moderne thuisbasis.

Per 1 januari 2019 betrekt SVDL zijn kantoor in Tribes Utrecht Papendorp. Vanuit deze vaste uitvalsbasis zijn medewerkers van SVDL daarnaast flexibel in het gebruik van de meer dan 15 inspirerende locaties van Tribes in Nederland. Na bijna 9 jaar verlaat SVDL daarmee zijn kantoor in Culemborg.

De combinatie van een vaste kantoorplek in Utrecht, voor ontmoeting en verbinding, met de flexibiliteit en faciliteiten van ruim 15 werklocaties verspreid over Nederland, past perfect bij wat SVDL is. Een zelfbewust en wendbaar adviesbureau, zowel voor zijn klanten als medewerkers. Beiden verspreid over heel Nederland.

Deze huisvestingskeuze is ondersteunend aan de ontwikkeling van ons bureau naar meer wendbaarheid en naar meer werkgeluk voor SVDL’ers, van waaruit we geloven in tevreden klanten en uiteindelijk gezonde bedrijfsresultaten. In die volgorde.

Lees hier het artikel van Consultancy.nl