OVER SVDL

SVDL = passie voor de publieke sector

SVDL, organisatieadviseurs voor de publieke sector, is op een missie: bijdragen aan een zelfbewuste en wendbare publieke sector. In combinaties van ervaren rotten en jong talent zetten wij ons dagelijks in voor thema’s als organisatieontwikkeling gemeenten, provincies en waterschappen, krachtenbundeling van gemeenten, de vorming van sterke regio’s, duurzame omgevingsdiensten, grip op het sociaal domein en opgavengericht werken.

De publieke sector en maatschappelijke opgaven: dat is wat team SVDL bindt en boeit. Het adviesvak oefenen SVDL-adviseurs uit op een betrokken, energieke en resultaatgerichte manier. Zo helpt SVDL gemeenten, provincies, waterschappen, samenwerkingsverbanden zoals omgevingsdiensten, veiligheidsregio’s en andere GR-en, ministeries en kennis- en maatschappelijke instellingen in het bouwen aan hun zelfbewustzijn en hun wendbaarheid.

Onze adviseurs zetten hun strategische denkkracht dagelijks in voor complexe verander- en onderzoeksvraagstukken in de publieke sector. Wij beschikken over een nauw met ons verbonden flexibele schil van ervaren adviseurs, die waar nodig specialistische denkkracht voor úw proces kunnen inbrengen. De strategische denkkracht van SVDL kan voor opdrachtgevers opgevolgd worden met realisatiekracht vanuit onze partnerorganisatie GNGMKRS: een community van ervaren interim-managers en adviseurs.

Nieuwsgierig wat wij voor úw organisatie kunnen betekenen? Gewoon eens een uurtje vrijblijvend kennismaken of klankborden? We drinken graag koffie met u!

KOP KOFFIE DOEN?

Expertisecentra SVDL: