WERKEN BIJ SVDL

Ben jij zelfbewust en wendbaar? Ga met ons mee op missie!

Ultiem werkgeluk, ieder dag weer. Je hebt bij SVDL namelijk enthousiaste en tot op het bot gemotiveerde en betrokken collega’s. Je kunt met professionals uit het vak intern of extern sparren over je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je voelt waardering van het hele team. Je zet continue je tanden in de meest complexe en aansprekende strategische vraagstukken in de publieke sector. Je vindt dé perfecte balans tussen privé en werk. Je hebt veel vrijheid en flexibiliteit in je werk. Je geniet van de momenten van teamontwikkeling, vaak in combinatie met ontspanning. En je wordt uitgedaagd om steeds een beetje verder uit je comfortzone te treden.

We kunnen je niet garanderen dat iedere dag is zoals we hiervoor schetsen. Maar we doen graag iedere dag als team ons best om dit beeld te realiseren.

Op zoek naar wat extra werkgeluk? Word jij enthousiast van dit beeld? Sluit jouw profiel en je ambitie aan op onze vacature(s)? Neem contact op met Stan van de Laar: s.vandelaar@svdl.nl / 06 – 30 37 29 97. En wie weet ga jij binnenkort met SVDL mee op missie om de publieke sector zelfbewuster en wendbaarder te maken! Word jij bij SVDL een nóg betere adviseur! En til jij met jouw energie en/ of ervaring het SVDL-team naar een nóg hoger plan!