WERKEN BIJ SVDL

Ben jij zelfbewust en wendbaar? Ga met SVDL mee op missie!

Werkgeluk, iedere dag weer. Je vindt bij SVDL namelijk enthousiaste, gemotiveerde en betrokken collega’s. Je zet je tanden in complexe en aansprekende strategische vraagstukken in de publieke sector. Je kunt met professionals uit het vak intern of extern sparren over je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je voelt waardering van het team, dat bestaat uit ervaren rotten en jonge talenten. Je vindt de juiste balans tussen privé en werk. Je hebt veel vrijheid en flexibiliteit in je werk. Je geniet van de momenten van teamontwikkeling, vaak in combinatie met ontspanning. En je wordt uitgedaagd om steeds een beetje verder uit je comfortzone te treden.

We kunnen niet garanderen dat iedere dag is zoals we hiervoor schetsen. Maar we doen graag iedere dag als team ons best om dit beeld te realiseren.

Op zoek naar wat extra werkgeluk? Word jij enthousiast van dit beeld? Sluiten jouw profiel en ambities aan op onze vacature(s)? Reageer nu. En wie weet ga jij binnenkort met SVDL mee op missie om de publieke sector zelfbewuster en wendbaarder te maken!

Wegens de groeiende marktpositie van SVDL zoeken wij: